Homeopati

Homeopati er en helhetlig behandlingsform. Homeopatien er grunnlagt på likhetslovprinsippet om at likt kurerer like. En medisin som gir en frisk person visse plager, kan fjerne de samme plagene hos en syk person. De homeopatiske medisinene styrker kroppens eget immunforsvar både fysisk og psykisk. Homeopatiske medisiner er laget av naturlige stoffer fra plante-, dyre- og mineralriket. Homeopatiske medisiner selges kun på apotek.

Det homeopatiske pasientintervju er omfattende og helhetlig. Jeg ønsker informasjon om de plagene du kommer for, men også om generelle ting som mat/appetitt, tørste, søvn, sykdomshistorie i familien, temperatur, om det er andre plager du har eller har hatt tidligere.

Homeopati brukes både ved akutte og kroniske sykdommer. Homeopati kan brukes av både barn og voksne. Alle reagerer individuelt på sykdom. Derfor kan flere personer med samme lidelse få forskjellig medisin.

Fordi jeg også arbeider som akupunktør og har utdanning i øreakupunktur og cuppingmassasje blir det alltid til at jeg i samtale med pasienten finner frem til den behandlingsform eller kombinasjon av behandlinger som vil vœre til det beste – og som pasienten selv ønsker. Ønsker du å lese mer detaljert om homeopati så klikk deg inn på www.nhl.no

  • x